Прекъсване за реклама

Услуги / Реклама

Реклама

Технологиите постоянно се развиват, което кара рекламните способи също да еволюират. Когато работите върху развитието и рекламата на Вашия бранд е важно да дефинирате правилно потенциалната си аудитория, за да сте сигурни, че рекламното послание ще я достигне. Друг важен момент е съдържанието и начинът, по който то е представено. Не е достатъчно само да отговаря на очакванията на публиката, а нещо повече – да грабва сетивата, да вдъхновява и да провокира към незабавно действие. Ние ще Ви помогнем да откриете най-подходящите канали за реклама на Вашия бранд и да го популяризирате така, че да предизвика интерес и отзвук сред потребителите. Рекламните ни услуги включват:

Стратегия и проучване

Каквато и рекламна кампания да сте планирали, тя трябва да бъде добре обмислена и заложена още в самото начало като максимално ефективна. В този смисъл е от значение да познавате публиката и средата, за да изберете точните рекламни канали. Практиката ни е да правим подробно проучване на аудиторията, да Ви консултираме по цялостната рекламна стратегия и да реализираме самата рекламна кампания.

Социални мрежи

Ще ви помогнем да заявите и затвърдите присъствието си в интернет, като създадем и управляваме качествено Вашите профили и реклами в социалните мрежи. Това включва подбор на изображения, диайн на рекламни банери, редовно публикуване на атрактивно и съобразено с аудиторията съдържание, което привлича вниманието и насърчава споделянето му от потребителите. Ангажирането на потребителското внимание ще гарантира привличането на бъдещи клиенти и значително увеличаване на продажбите.

Печатни материали

Печатните материали и издания са утвърдено средство за популяризиране на Вашата компания и за засилване публичното присъствие на Вашия бранд. Можем да се похвалим с дългогодишен опит в създаването на печатни материали за B2C и B2B клиенти, в това число етикети, брошури, флаери, каталози, списания, календари и други. За целта предлагаме пълния набор от необходими услуги – дизайн, предпечат и печат.

Външна реклама и брандиране

Имаме опит и в по-мащабното брандиране и реклама в градска среда – билбордове, сгради, превозни средства и други. Благодарение на това Вашата марка ще получи публичността, която заслужава. Брандирането на превозни средства, дрехи, сувенири, промоционални стоки и други, е съществено за постигането на завършен корпоративен имидж.

Google Adwords рекламна кампания

Google AdWords свързва бизнеса Ви с нови клиенти в точния момент, когато са в търсене на вашите продукти или услуги. Мрежата на Google достига повече от 80% от интернет потребителите. Моделът „pay-per-click” често е описван като „прекият път към щастието“, защото води до мигновени продажби на вашите продукти или услуги. Ние можем да Ви помогнем с изграждането на ефективна Google AdWords рекламна кампания, която неминуемо ще увеличи трафика през уебсайта Ви.

Реклама в телевизията и киното

Телевизията и киното са сред най-ефективните и желани канали за реклама. Това е свързано със сериозни инвестиции, което на свой ред превръща създаването на качествено рекламно видео във въпрос от първостепенно значение. Днес разполагаме с много други потенциални канали, където можете да позиционирате вашата видео реклама – например социални медии, YouTube, Вашия фирмен сайт и други. С прости думи, ние ще Ви помогнем да създадете рекламно видео, което Вашите клиенти ще искат да гледат и което ние ще позиционираме в национален ефир, благодарение на утвърдените ни партньорства с част от най-големите телевизии в България.

Радио

Работим с едни от най-авторитетните български радиа, като заедно с тях създаваме и провеждаме рекламни кампании, покриващи разнообразни бизнес нужди.

Реклама в пресата

Ще реализираме изцяло Вашата печатна реклама по начина, по който желаете. Тук говорим за всичко - от копирайтинг, арт и дизайн, до успешното позициониране на рекламните материали в най-четените български вестници и списания.

Още

Не намирате това, което търсите? Вероятно можем да сме Ви от полза! Свържете се с нас!

Изпратете запитване