HAMEFA Furniture

Дизайн и разработка на корпоративен уебсайт

Клиентът
Мебелна компания Хамефа е  специализирана в производството на висококачествени мебели от масивна дървесина. Античният им вид и модерният дух елегантно се преплитат в една изискана и съвременна визия. Компанията създава мебели, както за собствени колекции, така и за такива по индивидуален дизайн.

Заданието
Заданието беше създаването на различен, впечатляващ и модерен уебсайт.  Взимайки предвид, че дейноста на компанията е свързана основно с международния пазар, уебсайтът трябваше да отговаря на последните тенденции в сферата на дейност и да е конкурентно способен на световните лидери в бранша. 

Решението
За наше щастие представителите на Хамефа бяха отворени към иновациии и нестандартни решения, което даде пълна свобода на екипа ни да разкрие възможностите си. Изградихме динамичен уебсайт с изчистена и елегантна визия.

Професионална фотография и постпродукция
Екипът ни се погрижи чрез силата на фотографията да покаже магията и емоцията, които Хамефа се стреми да предаде на клиентите си със своите мебели.
 

Резултатът
Крайният резултат доведе до привличането на много нови клиенти, които според статистиката прекарват значително време в разглеждане на продуктите в уебсайта. Компанията реализира голям брой нови поръчки и проекти вследствие на новия уебсайт.Линк към уебсайта: www.hamefa.com

 

 

Изпратете запитване