Различните правят общото красиво

Услуги / Арт и дизайн

Арт и дизайн

Изкуството и дизайнът са от съществено значение в света, който споделяме. Те са могъщ изразител на послания. Благодарение на тях можем да заявим себе си и това, което ни вълнува; да докоснем сетивата на публиката; да разкажем история, която остава във времето и да отвоюваме своето уникално място сред другите.

Лого и корпоративна идентичност

Логото и цялостната корпоративна идентичност на всяка компания са задължителните компоненти, които неминуемо оказват влияние на нейния образ и на това как публиката я възприема. Изключително важно за бъдещия успех на бранда е те да бъдат планирани и заложени като висока проба качество в самия начален етап на работния процес. В този смисъл, ние ще Ви помогнем да оформите и осмислите концепцията си още от самото начало.

Печат

Печатните материали и издания са утвърдено средство за популяризиране на Вашата компания и за засилване публичното присъствие на Вашия бранд. Можем да се похвалим с дългогодишен опит в създаването на печатни материали за B2C и B2B клиенти, в това число етикети, брошури, флаери, каталози, списания, календари и др. За целта предлагаме пълния набор от необходими услуги – дизайн, предпечат и печат.

Илюстрации

Концептуалните илюстрации, които ще създадем за Вас са една от най-въздействащите форми на изкуството. Те имат за цел да наложат собствен, неподправен и авторски стил на бранда Ви, както и да отразяват напълно корпоративната идентичност. Илюстрациите ни ще направят Вашето онлайн присъствие по-разпознаваемо и запомнящо се от страна на потребителите. Разполагаме с талантлив илюстратор, който е способен да разчупи стандартните рекламни похвати.

Копирайтинг

Съдържанието на Вашите рекламни и маркетингови послания е грижа на нашите копирайтъри. Те умеят да създават умни, грабващи и съобразени с целите и аудиторията текстове. При нужда, премереният, интелигентен и свеж хумор също влиза в употреба. Текстуалността обаче е само един от аспектите на копирайтинга. Ние предлагаме още - нестандартни и ефективни идеи за Вашите рекламни видео и аудио спотове, презентации, сценарии за събития и други.

Фотография и постпродукция

Разполагайки с талантливи фотографи, можем да Ви предложим всички разновидности на професионалната фотография. 
Наша слабост са концептуалните изображения, които внушават красиви, смислени и значими идеи.

3D дизайн, анимация и аудио-визуални услуги

В нашия екип следим с подчертан професионален интерес най-новите технологични нововъведения, които своевременно овладяваме и прилагаме. Ето защо сме в състояние да създадем за Вас иновативни видео клипове, 3D анимации, реклами и др.

Брандиране

Брандирането на превозни средства, дрехи, сувенири, промоционални стоки и други, е съществено за постигането на завършен корпоративен имидж.

Арт и интериорни консултации

Тази наша услуга е подходяща за клиенти, за които оригиналният дизайн е нещо важно и които нямат скрупули и страхове да експериментират с единственото, което е постоянно – промяната. В състояние сме да Ви консултираме относно обзавеждането на Вашия дом или офис с мебели, изящни предмети на изкуството, антики, изобщо с всичко, което ще задоволи най-належащите Ви нужди.

Още

Не намирате това, което търсите? Вероятно можем да сме Ви от полза! Свържете се с нас!

Изпратете запитване