Онлайн съм, следователно съществувам

Услуги / Уеб

Уеб

Живеем във време в което интернет е неизменна част от живота на всеки. Твърде често Вашето онлайн позициониране е първият досег на потенциалните клиенти до предлаганите продукти или услуги. Ето защо за бранда Ви е жизненоважно първото впечатление, което създавате в интернет пространството. Предлаганите от нас уеб услуги ще задоволят потребителското търсене и ще помогнат за развитието на Вашия бизнес.

Разработка на уебсайт

Ще създадем Вашия уебсайт едновременно практичен, ефективен, привлекателен и обслужващ основните бизнес цели на бранда. С оглед на опита, който имаме с изграждането и поддръжката на корпоративни уебсайтове и такива за електронна търговия, можем да Ви уверим, че всички стъпки от усъвършeнстването на концепцията до дизайна и разработването му, ще бъдат перфектно изпълнени, за да може правилно да се подходи към основните цели на Вашия бизнес. От значение е не само външният вид, уебсайтът трябва да отразява в максимално добра светлина предлаганите продукти или услуги, да работи бързо, да бъде интуитивен и да оптимизира потребителското обслужване. Екипът ни ще покрие тези изисквания, с което ще повиши потребителското изживяване.

За нас всеки един проект е предизвикателство и работата по него е индивидуален процес. За постигането на желания краен резултат, провеждаме множество проучвания и срещи с клиента, за да опознаем в детайли бизнеса му. В запазена марка за екипа ни се е превърнало реализирането на иновативни решения извън стандартните рамки, които впечатляват потребителите и изграждат собствен и разпознаваем облик на бранда Ви. Създадените от нас уебсайтове винаги се превръщат в успешна и бързо възвръщаема инвестиция.

За реализацията на професионален и висококачествен уебсайт, екипът ни преминава през много различни, но еднакви по важност стъпки.

Запознайте се по-детайлно как се случва целият процес. 

Проучване

В началото на проекта, екипът ни прави цялостно проучване на бизнеса на всеки клиент. Анализират се предлаганите продукти или услуги, целевата аудитория, целите на компанията, проучва се конкуренцията и лидерите в локален и световен мащаб. Дефинира се концепция за визията на уебсайта, неговата функционалност и как правилно да бъде внедрен в работната среда.

Концепция и функционалнoст

След като разполагаме с достатъчно информация се изгражда концептуална визия на уебсайта, която има за цел да представи архитектурата на отделните страници. Продуктът от този етап е схематичен изглед на уебсайта, който представя разположението и логиката на елементите, но без визуалната стойност на изцяло завършен дизайн. Целта на този процес е да бъдат разгледани различни възможности преди проекта да е навлязъл в по-напреднала фаза и да се планира неговия изглед под различните размери екрани. Уточняват се необходимите специфични функционалности и иновативни решения за постигането на максимален ефект.

Създаване на дизайн

Уебсайтът е лицето на Вашия бизнес. Неговият дизайн трябва да изразява Вашата уникалност и да отразява ценностите на компанията Ви. Ще създадем дизайн, съобразен с последните UX и UI тенденции. Обичаме да разчупваме стереотипите с нестандартни и иновативни решения, които да Ви отличат от конкуренцията. Подборът на цветове и шрифтове е от изключително значение за въздействието на изградения дизайн върху потребителите. Интуитивният и лесен за навигиране интерфейс и оптималното подреждане на съдържанието в уебсайта, ще помогне за лесното и бързо откриване на търсена информация, продукт или услуга. Обръщаме специално внимание на всяка подробност, защото знаем, че големите неща се крият в малките детайли. Авторските илюстрации и концептуалната фотография, които можем да създадем за Вас, са перфектните допълнения към Вашето онлайн присъствие.

Процес на разработване

Следващата фаза на проекта е разработката, която комбинира в себе си два процеса – визуалното и функционалното развитие на уебсайта. В процеса на front end разработка ще бъдат използвани модерни технологии като HTML5, CSS3 и jQuery. Дизайнът преминава от изображение към интерактивно поле с елементи, които реагират на потребителските действия. Програмният код ще бъде изграден, съобразно последните SEO тенденции, с цел постигане на максимална оценка от търсещите машини. Уебсайтът трябва да изгражда доверие и всеки неработещ елемент може да има негативен ефект върху потребителите. Внимателното изпипване на всеки детайл, персонално създадените ефекти и иновации, остават у потребителите усещането за една цялостнo завършена концепция.

Индивидуален административен панел (CMS)

Разработва се система за цялостна администрация на съдържанието и се създава административен панел CMS (Content Management System). Той е приспособен по уникален начин за конкретните нужди на бизнеса и притежава лесен за боравене интерфейс, чрез който всеки може лесно да променя пълното съдържание на уебсайта, например добавяне и редактиране на новини, услуги, дейности и други. Чрез индивидуално създаденият административен панел, Вие ще имате подробна статистика за извършените продажби, статус на поръчки, потребителска активност и други. Той ще оптимизира вътрешнофирмените процеси и ще повиши продуктивността на компанията Ви. Екипът ни може да разработи персонален CMS, който да замести сложни софтуерни системи за администрация.

Тестване

След като уебсайтът е готов, всички интерактивни компоненти ще бъдат проверени дали работят оптимално. Това допълнително тестване е наложително, защото дизайнът и началната тестова фаза много често се случват на различен сървър и е необходима допълнителна проверка за отстраняване на несъвместимости. Уебсайтът ще бъде изпробван под всички популярни браузъри, включително Chrome, Firefox и Internet Explorer, както и на устройства с по-малки екрани. Екипът ни преминава през всички функционалности, за да бъдем сигурни, че няма грешки или неработещи линкове.

SEO проверка

Уебсайтът ще бъден изграден с начална оптимизация. Екипът ни ще изготви оценка на следните компоненти: мета тагове, заглавия на страници, алтернативни атрибути за изображения, структура на уебсайта, текстове на линкове и текстове на страници. Ще бъде предоставена и цялата необходима информация за правилното стопанисване на уебсайта.

Eкипът ни предлага допълнителни функционалности,
които да изградят цялостен и завършен облик на бранда Ви

Поддръжка и развитие

Нашата работа не приключва с предаването на проекта във Ваши ръце. Предлагаме цялостна поддръжка и развитие след завършване на уебсайта. Тя включва актуализирането на програмния код с последните браузър версии, качването на информация в уебсайта (data entry), писането и публикуването на съдържание (copywriting), поддържането на блог страница и други.

Aдаптивен (Responsive) дизайн

Responsive или още адаптивен дизайн означава, че уебсайтът Ви ще бъде изграден така, че да реагира на всякакви размери екрани, като същевременно поддържа чист и свеж изглед на всички видове устройства (настолни компютри, лаптопи, смартфони, таблети и други). По последни статистики над 34% процента от потребителите използват мобилен интернет, като този процент нараства непрекъснато. И с оглед на увеличаващата се употреба на мобилни устройства, responsive дизайнът се превръща в задължителен стандарт. Най-популярната търсачка в света „Google” обяви официално, че при търсене през мобилни устройства ще изкарва на предни позиции само онези интернет страници, които имат responsive дизайн.

Онлайн магазин (Е-commerce)

Oнлайн магазините са сред предпочитаните варианти за успешно продаване на продукти или услуги. Опитът на екипа ни включва създаването на онлайн магазини в най-различни сфери. Предлагаме гъвкави решения за онлайн търговия с разнообразни методи на плащане. Ще създадем електронния Ви магазин с интуитивен за навигиране потребителски интерфейс, съобразен с конкретната сфера на дейност на Вашия бизнес. Персонално изграденият административен панел гарантира изключително лесното управление на цялостното съдържание в уебсайта без наличието на специализирани технически познания. Той ще даде подробна статистика за поръчките, които се осъществяват чрез него. Висококачественият електронен магазин ще доведе до популяризирането и повишаването имиджа на компанията Ви.

Оптимизация за търсещи машини (SEO)

Оптимизацията ще помогне на уебсайтa Ви да достигне челни позиции в Google по естествен начин. Нашият екип от разработчици ще изгради добре подредена база от код, която е бърза, лесна за употреба и оптимизирана към нуждите на търсещите машини. Това включва oптимизиране на съдържанието в уебсайта, избиране на правилните ключови думи, оптимизиране на кода на уебсайта, оптимизиране на вътрешни връзки и навигацията в уебсайта. Основните предимства на оптимизацията са значителното подобряване на корпоративния имидж на компанията, налагането на бранда, както като лидер в Google, така и като лидер на пазара и високата възвръщаемост на инвестициите.

Мобилни Приложения (Native / Web-based)

Мобилните приложения са разработени за малки преносими устройства като мобилни телефони, смартфони, таблети и други. Ние ще разработим вашето приложение, съобразно последните тенденции в сферата. Потребителският интерфейс на мобилните приложения има за цел да фокусира вниманието на потребителите към най-важната информация с минимален брой действия. Можем да създадем както Native, така и Web-based приложения, взависимост от специфичните нужди на бизнеса Ви.

Email шаблон (Template)

Email-ите са предпочитаният метод за бизнес комуникация и най-надеждният метод за достигане на желаната аудитория.
Със създаването на персонален изглед за бизнес email-и можете да разпращате писма със своя характерен облик.

Система за email новини (Newsletter)

Email шаблоните могат да бъдат интегрирани с популярни мейл системи, които ще позволят изпращането на масови съобщения до всички клиенти.
Системата за email новини може да създаде допълнителен маркетингов канал като позволява периодично планиране на писма към многобройни получатели.

Индивидуални програмни решения

Екипът ни може да предложи всякакъв вид индивидуални програмни решения за нуждите на Вашия бизнес.
Свържете се с нас и ние ще разгледам детайлно Вашето запитване.

Още

Не намирате това, което търсите? Вероятно можем да сме Ви от полза! Свържете се с нас!

Изпратете запитване