Daily Diamonds

Дизайн и разработка на електронен магазин

Клиентът
„Daily Diamonds“ e компания, специализирана в създаването на ръчно изработени бижута. Те се открояват със своя уникален дизайн, който съчетава силата на различни природни камъни, фигури и елементи, повлияни от различни култури по света.

Предизвикателството
Предизвикателството пред екипа ни беше създаването на електронен магазин за бранда. Уебсайтът трябваше да отразява в пълна степен имиджа на компанията и предлаганите продукти, да работи бързо, да бъде интуитивен и да повиши потребителското извижяване (user experience).

Решението
Нашият екип надмина очакванията на клиента и създаде изключително лесен за навигиране уебсайт, съобразен с последните тенденции в сферата. Интегрирахме специфични функционалности като „безкраен скрол“, персонализиран административен панел, адаптивен дизайн, филтриране на продуктите според зададени параметри и други.
 

Резултатът
Уебсайтът доведе до популяризирането на компанията. Резултатът беше привличането на много нови клиенти и осъществяването на директни продажби. Положителната обратна връзка, която получихме от клиента и потребителите на уебсайта, ни кара да се гордеем с крайния резултат:)

Линк към уебсайта: www.dailydiamonds.co.uk

 

 

image/svg+xml
Изпратете запитване