Standard News

Изграждане на съвременна новинарска платформа за Стандарт Нюз

Клиентът: „Стандарт“ e от малкото независими медии в България с аудитория близо 2 милиона души месечно и включва един от най-четените и доверени обществено-политически седмичници.  Дигитализацията през последното десетилетие промени из основи начина на информиране на хората, затова и  „Стандарт“ измести фокуса си върху онлайн платформата standartnews.com. 

 

Заданието: Електронната новинарска платформа на „Стандарт“ през периода

2016-2018 не е достатъчно функционална и не позволява на екипа на медията да управлява по най-добрия начин съдържанието си. Като професионалисти с десетилетия опит в поддържането на най-висок стандарт в журналистиката, те се обърнаха към нас за изграждането на съвременна платформа, която да отговаря на нивото и изискванията им. 

 

Решението: Екипът ни създаде специално персонализирано решение

с всички необходими за медията функционалности. Подобен мащабен проект изискваше задълбочен подход във всички фази и сегменти на разработката. Технологичните решения, които предоставихме позволяват както безпроблемната и ефективна работа на журналистите, така и удобната консумация на съдържанието от потребителите.

  

Резултатът: След пускането на новия сайт потребителският интерес и позитивни мнения се повишиха главоломно. Чрез новата платформа ние позволихме на журналистите от „Стандарт“ да вършат това, в което са най-добри без спънки и резултатите не закъсняха. За период от 1 година

Standartnews.com достигна до много по-голяма аудитория. Значително се повиши и времето, което потребителите прекарват на платформата.  В рамките на 4 години от пускането на създадената от „За хората“ платформа, аудиторията се увеличи многократно.

 

Линк към сайта: https://www.standartnews.com/

 

Изпратете запитване